Back

  • The best deals for you!
  • Largest range in Europe
  • Free shipping from € 100 in NL, BE and DE

De laatste kans voor de beste deals.

Cyber Weekend Madness

00Days : 00Hours : 00Minutes : 00Seconds
Bekijk alle deals

Big Green Egg - The Voyage actie

Een droom die uitkomt!

Het Noorderlicht dat boven je in de lucht danst terwijl je staat te koken in je Big Green Egg. Het is een magische ervaring. Ga met ons mee op The Voyage naar Lapland en wie weet is het jouw droom die uitkomt!

Win een vierdaags avontuur in de sneeuw voor jou en een geliefde. Een exclusieve kans om met Big Green Egg samen op reis te gaan naar Lapland van 19 tot 22 januari 2023. Het Noorderlicht zien, een husky sledetocht maken, ijsvissen en jouw vangst bereiden in de Big Green Egg. Genieten van een luxe Michelin-sterrenchef diner. Koken in de sneeuw en met elkaar eten rond het kampvuur. Samen met 100 andere happy EGG fans.

We verblijven in de privé-accommodatie van het Apukka Resort in Finland en we kunnen niet wachten om je daar te verwelkomen!

Hoe werkt het?

Wanneer je in de periode van 3 september t/m 27 november 2022 voor tenminste aan 250 euro Big Green Egg producten aanschaft, maak je kans op deze exclusieve reis.

Ga naar thevoyage.biggreenegg.eu/nl en upload de kassabon van je aankoop. Laat ons weten waarom jij deze reis wilt winnen en vul je gegevens in zodat we je kunnen blijven informeren over de campagne.

De actieperiode loopt van 3 september t/m 27 november 2022.
De winnaars van de reis worden bekend gemaakt op 6 december 2022.

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »