Deutsch English Nederlands Shipping costs for The Netherlands, Belgium and Germany up to 25kg: €6.75 - Other countries, click here!

Pork Shit Burnt Ends!

€38,95 €29,95
Article number: VV72
Availability: In stock

Bestaande uit: 

 • 2x 400 gram Buikspek zonder zwoerd & been
 • Special Shit All Purpose Seasoning 370 gram
 • Special Shit BBQ Shit BBQ Sauce 370 gram
 • Vuur&Rook Siliconen Glace Kwast

 

Recept: Pork Shit Burnt Ends!

Benodigdheden:

 • 400 gram buikspek
 • Special Shit All Purpose Seasoning
 • Special Shit BBQ Shit BBQ Sauce
 • BBQ365 Cherry Blocks
 • 75 gram roomboter
 • 2 eetlepels honing
 • Glace kwast
 • Aluminium bak
 • Aluminium folie

Stap 1: Snijdt het buikspek in blokken van 3x3cm, zet ze in de rub en laat deze 12 uur intrekken.

Stap 2: Go,Go,Go, Fire up the Q! Maak je bbq klaar voor indirecte garing en voeg 2 Cherry Blocks toe (130c).

Stap 3: Leg de blokken buikspek indirect op je bbq en laat ze circa 2 uur garen.

Stap 4: Haal het buikspek na 2 uur van je bbq en doe deze in een aluminium bak. Voeg hier 75 gram roomboter en 2 eetlepels honing aan toe. Sluit de aluminium bak af met aluminium folie en laat dit nog 30 minuten garen.

Stap 5: Giet na 30 minuten een flinke scheut bbq sauce bij het buikspek, en schep doet goed door. Laat dit nog 30 minuten op je bbq staan.

Enjoy!

Vers vlees bij Vuur&Rook!

Ja het kan allemaal, bestel je favoriete houtskool, Sauce, Rub, BBQ tools of worstmakersattributen en wij voegen in het zelfde pakket vers vlees toe! Hoe gaat het is zijn werk? Plaats je bestelling online en rond deze volledig af, zodra dit is gebeurd pakken wij je bestelling zorgvuldig samen en zetten de vleesbestelling door naar onze leverancier Home Made.

Hier wordt je vleesbestelling nauwkeurig geselecteerd van dagvers uitgesneden vlees en hygiënisch onder vacuüm of gasverpakking verpakt. Het vlees wordt gelabeld met de benaming, de inhoud in gewicht, de THT datum en een bewaaradvies. Daarna wordt je vleesbestelling tot circa 16.00uur bewaard in een koelcel van 2c.

Dit alles in een HACCP en EEG erkende slagerij (EEG3216). Aan het einde van de dag wordt je bestelling in coolbags samen met icepacks verpakt om de maximale vers garantie te waarborgen. Eenmaal aangekomen bij ons in het magazijn wordt je gehele bestelling overgedragen aan de vervoerder die jij hebt gekozen, die de volgende werkdag het pakket bij je zullen aanbieden.

Op deze manier kunnen wij je een absoluut vers top product leveren van alleen de hoogste kwaliteit met uiteraard onze vers garantie! De vervoerder mailt je op de dag van bezorging een tijdsindicatie van het bezorg moment, zorg ervoor dat iemand aanwezig is om het pakket aan te nemen, mocht dit niet het geval zijn dan komt de vervoerder de volgende werkdag nogmaals het pakket aanbieden.

Mocht er dan ook niemand aanwezig zijn en of zit hier een weekend of feestdag tussen dan vervalt onze vers garantie! (plan je levering dus goed!)

Let op! Mocht je hebben gekozen voor een levering bij een pick-up point, haal dan je pakket zsm op.



Vragen over dit product? Stel ze gemakkelijk via de chat of via WhatsApp.
Klik hier om direct WhatsApp te starten. Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00uur.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »