Back

  • Ordered by 4 p.m. on weekdays, shipped today!
  • Largest range in Europe
  • Free post-payment with Klarna

Black Friday Madness

The last chance for your best deal.

00Days : 00Hours : 00Minutes : 00Seconds
Check all deals

Wafels van aardappelpuree en kaas

Ingrediënten:

  • 1kg iets kruimige aardappelen
  • 75g ongezouten roomboter
  • 2 eieren
  • 50-75ml melk
  • 85g bloem
  • 16g bakpoeder (1 zakje)
  • 100g geraspte kaas
  • 1 grote teen knoflook
  • Snuf zout
  • Extra roomboter om mee in te vetten.

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

Stap 1: Schil de aardappelen en doe ze in de pan, was ze schoon met water en giet deze af. Zet ze opnieuw onder water, voeg een snuf zout toe en de teen knoflook. (Plat geslagen zonder schil) Kook de aardappelen gaar, giet ze af doe de roomboter erbij en stamp ze tot een gladde puree. Laat de puree afkoelen tot kamertemperatuur.

Stap 2: Voeg de eieren, bloem, bakpoeder, geraspte kaas en melk toe en meng dit goed door elkaar. (Laat het daarna min 15 min rusten) Gebruik een kaassoort die jij lekker vindt en die smelt.

Stap 3: Go,Go,Go, Fire Up The Q...! Stook je bbq op naar 200-220C en verwarm de wafelijzer voor. 

Stap 4: Vet het ijzer goed in met roomboter en de kwast. Neem de ijs lepel of een ander vaste maat waardoor je wafel bijna altijd gelijk is qua vorm/gewicht. Doe een portie deeg in het ijzer en bak deze aan beide zijden mooi bruin.

ENJOY!

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »