Back

  • Ordered by 4 p.m. on weekdays, shipped today!
  • Largest range in Europe
  • Free post-payment with Klarna

Black Friday Madness

The last chance for your best deal.

00Days : 00Hours : 00Minutes : 00Seconds
Check all deals

Gegrilde perzik met vanille-ijs, karamelsaus en stroopwafel crumble

Ingrediënten

  • 8 wilde perziken
  • 2 stroopwafels
  • karamelsaus
  • 4-8 bollen vanille ijs
  • slagroom

Benodigde accessoires:

Stap 1: Go,Go,Go Fire Up The Q! Steek je bbq op tot 250°C. Schil intussen de perziken en klem ze in de grilmand.

Stap 2: Bevestig de grillmand aan de spies. Plaats de spitring in je kamado en schuif de motor op de motorsteun. Steek de spies in de motor en sluit de deksel van je kamado. Laat het spit ongeveer 30 minuten draaien tot de perziken zacht zijn. Hak intussen de stroopwafels in kleine stukjes.

Stap 3: Haal de spies met de grillmand uit de kamado. Haal de perziken uit de grillmand en leg op elk bordje 2 perziken. Sprenkel er karamelsaus naar smaak over en bestrooi met de stroopwafel crumble. Schep het ijs op de bordjes en spuit er eventueel wat slagroom bij.

ENJOY!

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »