Back

  • Ordered on weekdays before 4 PM, shipped today!
  • Largest range in Europe
  • Above €100 shipping free in NL, BE and DE

Cowboy Queso Dip met Nacho's

Cowboy Queso Dip met Nacho's

By Jord Althuizen Smokey Goodness

Ingrediënten:

(voor 6 tot 8 personen)

  • 200 ml runderbouillon
  • 400 g smoked meat (pulled pork, steak, pulled beef) 
  • 4 el tomatensalsa
  • 400 g roomkaas
  • 1 blik pintobonen met circa 200 g uitkelgewicht
  • 2 jalapenopepers, zaadjes verwijderd, gesnipperd
  • 1 tl gemalen komijn
  • 1 tl uiengranulaat
  • 1 tl knoflookgranulaat
  • 1/2 tl chilipoeder
  • 125 g cheddar geraspt
  • 4 lente uien, in ringen gesneden
  • 1/4 bos koriander, grofgehakt
  • 1 grote zak nacho's 

Benodigdheden:

  • BBQ met deksel voor direct grillen
  • Skillet

Stap 1: Go,Go,Go, Fire up the Q! Bereid je bbq voor voor directe garing (160c).

Stap 2: Zet de skillet op de bbq en laat hem goed heet worden. Doe de runderbouillon, het smoed meat en salsa en roomkaas erin en laat dit al roerend warm worden. 

stap 3: Doe de bonen in een vergiet en spoel ze goed af onder stromend water. 

Stap 4: Voeg ze samen met de jalapenopeper, komijn, het uien en knoflookgranulaat, chilipoeder en de cheddar toe aan de skillet en roer goed door.

Stap 5: Laat circa 30 minuten al roerend doorverwarmen op de BBQ. Haal de skillet van BBQ, garneer met de lente ui en koriander en serveer met nacho's! 

ENJOY! 

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »