Nederlands Deutsch English Shipping costs for The Netherlands, Belgium and Germany up to 25kg: €6.75 - Other countries, click here!

The Hungarian Goulash Soep

The Hungarian - GOULASH SOEP

Ingrediënten:

  • 500 Gram riblappen
  • 1 Eetlepel bloem
  • Klein blikje tomatenpuree
  • 3 Paprika’s
  • 2 Uien
  • 250 Gram champignons
  • 1 Wortel
  • 2 Aardappels
  • The Hungarian kruiden

Stap 1: Snij alle groente in stukjes.

Stap 2: Snij het vlees in blokjes en bestrooi deze met de bloem.

Stap 3: Doe de olie in de pan en bak het vlees hier in, voeg de tomatenpuree en de ui toe.

Stap 4: voeg de “HUNGARIAN” kruiden toe en blus het geheel met water af. laat het sudderen voor circa 1/5 uur.

Stap 5: Voeg de rest van de groente toe en eventueel extra water tot alles onder het vocht staat.

Stap 6: Laat het geheel 30 minuten rustig doorkoken, en voeg eventueel nog wat water toe tot de gewenste dikte.

Stap 7: Serveer de soep eventueel met een stokbroodje 

ENJOY 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »