Nederlands Deutsch English Shipping costs for The Netherlands, Belgium and Germany up to 25kg: €6.75 - Other countries, click here!

Pulled Pork Kroketten&Bitterballen

Pulled Pork Kroketten & Bitterballen

Ingrediënten :

  • 450g Pulled Pork
  • 80g roomboter
  • 100g bloem
  • 0,5l bouillon (koud)
  • 50g slagroom
  • 1 tl mosterd
  • 7g Frankie’s Pork Prank
  • 0,5g vers gemalen witte peper
  • 3 velletjes gelatine
  • 2g peterselie
  • 2 ei dooiers
  • 4 eiwitten
  • Crackers

Stap 1: Week de gelatine in een kom koud water .

Stap 2: Smelt de roomboter in een pan en haal deze van het vuur, Voeg de bloem toe en roer deze goed door . (hoog vuur)

Stap 3: Zet de pan weer op het vuur en blijf deze goed door roeren totdat je een dikkere substantie krijgt. Voeg nu de bouillon toe en blijf deze roeren totdat je een dikke saus krijgt .

Stap 4: (Laag vuur) voeg de volgende producten een voor een toe en roer deze goed door, Gelatine, slagroom ,ei dooiers, frankie’s pork prank, mosterd en de peterselie.

Stap 5: Voeg nu de pulled pork en peper toe, haal de pan van het vuur en roer alles goed door elkaar . Laat het afkoelen en zet het dan in de koelkast voor minimaal 12 uur.

Stap 6: Maal de crackers fijn en zeef deze zodat je fijne en grovere stukken over houd.

Stap 7: Pak een portie vulling en rol deze in een kroket of bitterbal hal hem door de fijne paneermeel heen. Pak daarna je kroket of bitterbal haal hem door de eiwit heen en vervolgens door de grove paneermeel.

Stap 8: Verwarm je frituurpan en bakken maar.

ENJOY

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »