Nederlands Deutsch English Shipping costs for The Netherlands, Belgium and Germany up to 25kg: €6.75 - Other countries, click here!

Parmasan Chicken Sloppy Joe

Parmasan Chicken Sloppy Joe

Benodigdheden:

  • Bbq
  • Schaal/bak/oid
  • Dutch Oven
  • Skillet
  • Ovenschaal

Ingrediënten: (voor 4 personen)

  • 2 Grote kipfilets
  • Serial Grillaz : Chickendust
  • Beschuitpaneer
  • Parmezaanse kaas
  • 450ml Koffiemelk
  • 450ml Water
  • 2 Courgette
  • 3 Tenen knoflook
  • 5 Zongedroogde tomaten
  • 3 Sjalotten
  • 1 Puntpaprika
  • 150g Champignons
  • Belegen geraspte kaas
  • 15g Flavor Guru Tuscan Roast
  • Olijfolie
  • Zout & peper
  • Scheutje water
  • Roomboter 

Stap 1: Snijden:

Courgette en sjalotten in kleine blokjes.

Puntpaprika en tomaat in reepjes.

Champignons in kwarten.

Knoflook in flinter dunne plakjes.

Stap 2: Go Go Go, Fire Up The Q! Stook je BBQ op naar 120c (indirect).

Stap 3: Warm de Dutch Oven rustig op met een scheutje olie. Smoor de sjalotten en knoflook roer ze rustig door.

Stap 4: Voeg de courgette, tomaat, paprika en een scheutje water toe. Roer dit rustig om en sluit de deksel (roer dit tussentijds door). Bak de champignons bruin in een skillet met een scheutje olie. Na zo'n 45 min zijn de groente zacht.

Stap 5: Voeg de champignons en de Tuscan Roast aan de groente smoor toe en breng deze op smaak met peper er zout. 

Stap 6: Meng 3 delen paneer met 1 deel parmezaanse kaas. Laat de kipfilet iets uitlekken en druk ze stevig in de paneermix. Verhoog de temperatuur van de BBQ naar 180C graden. 

Stap 7: Verwarm een grote skillet en smelt ruim roomboter in de pan. Bak de schnitzel gaar en mooi bruin. Leg ze vervolgens in een ovenschaal, schep er een gewenste hoeveelheid van de groentesmoor over en top deze af met de geraspte kaas. Plaats de ovenschaal terug op de BBQ en laat de kaas smelten. 

Enjoy!

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »