Nederlands Deutsch English Shipping costs for The Netherlands, Belgium and Germany up to 25kg: €6.75 - Other countries, click here!

Grilled Picahna by Barry

Grilled Picahna by Barry

Benodigdheden:

  • Grain Fed Picahna 1,5 kg
  • LetzQ Beef Rub
  • Turnpike Hickory Blocks
  • Koffie molen
  • Stanley Mes

Stap 1: Maal 3 eetlepels LetzQ Beef Rub fijn in de koffie molen, blender of keuken machine

Stap 2: Schuif het stanley mes uit voor circa 5mm.

Stap 3: Kerf de vet kap in van de Picahna en maak een mooi ruitjes patroon (circa 1cm uit elkaar)

Stap 4: Go, Go, Go, Fire up the Q! Maak je BBQ klaar voor indirecte garing, en voeg 2 turnpike hickory blocks toe.  ( 110c )

Stap 5: Leg de Picahna indirecht op je bbq tot een kerntempratuur van 48c

Stap 6: Als de Pichana de kern van 48c heeft bereikt, open alle schuiven en laat je BBQ Sizzzzling HOT worden…

Stap 7: Leg de Picahna nu direct boven het vuur en fakkel hem af voor circa 10 min. Let op: Regelmatig keren (pas op voor je wenkbrauwen).

Stap 8: Laat de Picahna nu voor circa 15 min rusten op een voorverwarmd bord/schaal

Stap 9: Snijd de Picahna in dunnen plakken van ongeveer 3mm en dust deze ligt in met de fijne gemalen LetzQ Beef rub

Enjoy!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »