Nederlands Deutsch English Shipping costs for The Netherlands, Belgium and Germany up to 25kg: €6.75 - Other countries, click here!

Gegrilde Varkenshaas

Gegrilde Varkenshaas 

Ingrediënten :

  • Varkenshaas
  • Superlicous Pitmaster X BBQ Rub 
  • Zout
  • Olie

Ingrediënten : Appel/uien compote

  • Klontje roomboter
  • 2 appels
  • 2 rode uitjes
  • 1 teen knoflook
  • 50ml appelsap
  • 10ml appelcider azijn
  • 1el Worcestersaus 
  • 1 el lichtbruine basterd suiker
  • Snufje zout

Bereidingswijze : Compote

Stap 1: Snij de appel en ui in kleine blokjes ,en de knoflook fijn.

Stap 2: Plaats de skillet op de Q en doe er een klontje boter er in.

Stap 3: Voeg nu de appel ui en knoflook toe .

Stap 4: Voeg nu de Appelsap, Azijn, Worcestersaus, Suiker en zout toe .

Stap 5: Roer dit rustig door totdat er een moes ontstaat en klaar is de compote .

Bereidingswijze: Varkenshaas

Stap 1: Leg de varkenshaas op de Q (direct).

Stap 2: Plaats nu de varkenshaas indirect op de Q tot een kerntemperatuur van 65c.

Stap 3: Haal de varkenshaas van de Q , en wikkel hem in de aluminiumfolie om te laten rusten (ongeveer 10 minuten).

Stap 4: Snij de varkenshaas in medaillons en serveer hem met de  compote.

ENJOY

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »