Nederlands Deutsch English Shipping costs for The Netherlands, Belgium and Germany up to 25kg: €6.75 - Other countries, click here!

Fish & Chips Focaccia

Fish & Chips Focaccia

Ingrediënten voor 4 personen :

  • 600 Gram Zeeduivel
  • 3 Eetlepels mayonaise
  • Sap van 2 Limoenen
  • 2 Theelepels matchapoeder
  • 1 Theelepel witte peper
  • 1 Potje furikake (dit is een mengsel van zeewier, sesam ,wasabi en bonitovlokken)
  • 4 Kleine foccacia’s
  • 1 Zak chips ‘’Salt & Vinegar’’
  • Klein kropje Lollo Bianco of pluksla

Benodigdheden :

  • Cedar houten rookplankje
  • Kernthermometer (Thermapen)

Bereidingswijze :

Stap 1: Gaar de zeeduivel op het rookplankje direct boven de kolen op een temperatuur van 120 graden, gaar de zeeduivel tot een kerntemperatuur van 65 graden.

Stap 2: Was ondertussen de sla en dep het daarna goed droog.

Stap 3: Maak ondertussen een dressing van de mayonaise, limoensap, witte peper, matchapoeder en 1 eetlepel furikade.

Stap 4: Pluk de gare zeeduivel in kleine stukjes.

Stap 5: Grill de focaccia aan beiden kanten bruin.

Stap 6: Beleg de focaccia met chips en lollo bianco, doe de dressing op de sla, leg de geplukte zeeduivel er op en strooi er royaal furikade overheen.

Enjoy!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »