Nederlands Deutsch English Shipping costs for The Netherlands, Belgium and Germany up to 25kg: €6.75 - Other countries, click here!

Crazy Orange Salmon Wrap

Crazy Orange Salmon Wrap

Ingrediënten:

  • 150g Zalmzijde op de huid
  • Crazy Orange rub
  • 1 wrap
  • Truffel mayo
  • Mini tomaatjes
  • Sjalot
  • Rode punt paprika
  • Champignons
  • Stukje prei
  • 1/2 gekookt ei
  • Peper
  • Zout
  • Olie
  • 30/50g Roomboter
  • Tuinkers

Stap 1: Leg de zalm op de huid op een plank , en strooi er de rub over naar eigen hoeveelheid .

Stap 2: Snijdt de mini tomaatjes, sjalot, rode puntpaprika, champignons en prei klein

Stap 3: Go,Go,Go, Fire Up The Q! Maak je BBQ klaar voor directe garing (115c)

Stap 4: Bak de groente in een skillet totdat deze gaar zijn .

Stap 5: leg de zalm op de Q (direct) met huid naar beneden, Voor 5 tot 10 minuten .

Stap 6: Haal de zalm van de Q en leg hem in de skillet met een klont roomboter , Schep regelmatig de roomboter over de zalm . De zalm is klaar waneer er een kern temperatuur van 48 graden is bereikt .

Stap 7: Neem een wrap en smeer deze met truffel mayonaise , Verdeel hier wat groente over samen met het ei en de saus .

Stap 8: Pak een stuk zalm en leg die daar weer boven op met een beetje tuinkers.

ENJOY

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »