Nederlands Deutsch English Shipping costs for The Netherlands, Belgium and Germany up to 25kg: €6.75 - Other countries, click here!

Award Winning Competition Ribs by Melanie

Award Winning Competition Ribs by Melanie

Benodigdheden:

  • Spare-ribs
  • TurnPike Smokers Competition Injector 1oz/3" RVS Naald
  • Franky's Pork Prank (BBQ-On) Award Winning Pork Rub 300 gram.
  • The Rose Garden Pineapple Jalapeno Competition BBQ Sauce (voor pittige ribs)
  • The Rose Garden Honey Melon Competition BBQ Sauce (voor zoete ribs)  
  • BBQ365 Cherry Blocks
  • Roomboter
  • Appelsap
  • Agave siroop
  • Aluminiumfolie
  • Bruine basterdsuiker
  • Glaze kwast

Stap 1: Verwijder het buikvlies van de spare-ribs

Stap 2: Zet de spare-ribs in de Franky's Pork Prank (BBQ-On) Award Winning Pork Rub, en laat de rub 12 uur intrekken

Stap 3: Injecteer de Ribs tussen elk rib botje met de appelsap

Stap 4: Go , Go , Go fire up the Q! Maak je bbq klaar voor indirecte garing, en voeg 2 BBQ365 Cherry Blocks toe (110 c)

Stap 5: Leg de ribs voor circa 3 uur op je bbq ( Bol )

Stap 6: Pak je spare-ribs in, in de aluminiumfolie met een scheutje appelsap, kneepje roomboter, agavesiroop en een eetlepel bruinesuiker.

Stap 7: Leg de ribs terug op je bbq voor circa 2 uur ( hol )

Stap 8: Pak je ribs uit ( voorzichtig want ze zijn nu breekbaar ) en smeer ze royaal in met de saus.

Stap 9: Leg je ribs weer terug ( bol ) voor circa 15 minuten.

ENJOY!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »