Back

Yes! Wij zijn trotse winnaar van het Business Event 2019 MKB! Bedankt voor jullie support.

Dikke Canadese Brisket Deal

 • Dikke Canadese Brisket Deal

 • Article code: BF-DBD-5
 • In stock

60,50

Add to wishlist

 • Above €100 free shipping
 • Quickly helped via chat and telephone
 • Helped by real BBQ pitmasters
 • Newest products available first

Product description

Dikke Canadese Brisket Deal

Dikke Canadese Brisket Deal

Read the full product description

Tip van de BBQ Pitmaster: Gaar de Brisket indirect tot een kerntemperatuur van 92c!

Vers vlees bij Vuur&Rook!

Ja het kan allemaal, bestel je favoriete houtskool, Sauce, Rub, BBQ tools of worstmakersattributen en wij voegen in het zelfde pakket vers vlees toe! Hoe gaat het is zijn werk? Plaats je bestelling online en rond deze volledig af, zodra dit is gebeurd pakken wij je bestelling zorgvuldig samen en zetten de vleesbestelling door naar onze leverancier Home Made.

Hier wordt je vleesbestelling nauwkeurig geselecteerd van dagvers uitgesneden vlees en hygiënisch onder vacuüm of gasverpakking verpakt. Het vlees wordt gelabeld met de benaming, de inhoud in gewicht, de THT datum en een bewaaradvies. Daarna wordt je vleesbestelling tot circa 16.00uur bewaard in een koelcel van 2c.

Dit alles in een HACCP en EEG erkende slagerij (EEG3216). Aan het einde van de dag wordt je bestelling in coolbags samen met icepacks verpakt om de maximale vers garantie te waarborgen. Eenmaal aangekomen bij ons in het magazijn wordt je gehele bestelling overgedragen aan de vervoerder die jij hebt gekozen, die de volgende werkdag het pakket bij je zullen aanbieden.

Op deze manier kunnen wij je een absoluut vers top product leveren van alleen de hoogste kwaliteit met uiteraard onze vers garantie! De vervoerder mailt je op de dag van bezorging een tijdsindicatie van het bezorg moment, zorg ervoor dat iemand aanwezig is om het pakket aan te nemen, mocht dit niet het geval zijn dan komt de vervoerder de volgende werkdag nogmaals het pakket aanbieden.

Mocht er dan ook niemand aanwezig zijn en of zit hier een weekend of feestdag tussen dan vervalt onze vers garantie! (plan je levering dus goed!)

Let op! Mocht je hebben gekozen voor een levering bij een pick-up point, haal dan je pakket zsm op.

Reviews

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Dikke Canadese Brisket Deal

  Dikke Canadese Brisket Deal

  60,50

  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »