Nederlands Deutsch English Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Kameeldoring Premium Lump Charcoal (Zuid Afrika) By Dammers 10kg

€22,95
Artikelnummer: 1200205
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager

Kameeldoring Premium Lump Charcoal (Zuid Afrika) By Dammers 

Inhoud: 10kg

De Kameeldoring is een Acaciasoort die in een gebied voorkomt van de Noord-Kaap in Zuid-Afrika tot aan Angola en Zambia. Het is een boom die goed gedijt in (half)woestijngebieden.

De Afrikaanse naam, Kameeldoring, verwijst naar giraffes (kameelperde) die van het blad kunnen eten wat hoger in de bomen zit, buiten het bereik van de kleinere dieren.

Houtskool wordt in diverse soorten aangeboden. Een goede houtskool bevat een grove selectie incourante stukken. Hierdoor brandt de houtskool constant en kan er voldoende zuurstof tussen de stukken komen, waardoor alle stukken kunnen ontbranden.

Een goede houtskool wordt niet gemengd, maar bestaat uit één houtsoort. Ook dit is belangrijk om de temperatuur constant te houden. Wanneer je een kamado hebt zoals een Big Green Egg of een Bastard, dan is houtskool de perfecte brandstof. Houtskool is in staat om met heel weinig zuurstof te blijven branden én is tegelijk ook in staat om gruwelijk heet te worden.

 Hast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »