Zurück

Koop dit weekend een keramische BBQ (M/L of XL), en ontvang een GRATIS BBQ PAKKET ter waarde van ruim €300! Geldig online en in onze winkel :)

Himalay Navul Zout Grof 190 gram

  • Artikelnummer: CS0003
  • Nicht auf Lager

2,85

Auf den Wunschzettel

  • Ab einem Bestellwert von 75 €, gratis Versand
  • Schnelle Hilfe per Chat und Telefon
  • Beratung durch echte BBQ Pitmasters
  • Neueste Produkte sofort lieferbar

Produktbeschreibung

Himalay Navul Zout Grof 190 gram

Himalay Navul Zout Grof 190 gram

Read the full product description

Himalay Navul Zout Grof. Zout is onmisbaar en belangrijk voor het goed functioneren van het menselijk lichaam. Echter heeft niet elke zoutsoort dezelfde kwaliteit. Crystal Salt Himalayazout is de beste bron natuurzout dat geen enkele chemische behandeling ondergaat.

Hierdoor worden de volkomen zuivere vorm van mineralen en sporenelementen behouden. Crystal Salt bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. Belangrijke mineralen voor het menselijk lichaam die ons zout bevat is ijzer, calcium, natrium en magnesium. Belangrijke sporenelementen voor het menselijk lichaam die het Himalayazout bevat zijn zink, koper en jodium. De combinatie van water, zout en mineralen zijn enkele bouwstenen van een gezond lichaam. Crystal Salt bij delving is ISO gecertificeerd en voldoet het aan HACCP. ISO 22000:2005

Inhoud: 190 gram

Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Himalay Navul Zout Grof 190 gram

Himalay Navul Zout Grof 190 gram

2,85

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »