Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Hete Kolen

Artikelnummer: 1300037
Verfügbarkeit: Auf Lager

Hete kolen, grillen en koken met een kamado', een coproductie van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas, ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Uiteraard is deze schat aan informatie gelardeerd met 40 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige illustraties en foto’s ondersteunen het geheel. Hierdoor is ‘Hete kolen, het ideale handboek voor iedere kamado-gebruiker dat een bijzonder goed inzicht geeft in de werking ervan.Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas zijn beiden experts op het gebied van koken met een kamado. Jeroen kookt van jongs af aan op open vuur, verzorgt met zijn bedrijf Het Kookvuur cateringen, demonstraties en workshops met zijn kamado’s en is The Godfather van het BBQForum. Leonard is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's-Gravenzande en kookt vrijwel dagelijks met een Big Green Egg in zijn restaurantkeuken.Hast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »