Nederlands Deutsch English Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Flavor Guru Crazy Orange

Artikelnummer: fgco
Verfügbarkeit: Auf Lager

Bij sinaasappel denken we in Nederland vaak als eerste aan het ontbijt of aan een dessert. Maar in het overgrote gedeelte van de wereld is de sinaasappel een ingrediënt dat vooral ook in de hoofdmaaltijd wordt verwerkt; in hartige recepten in plaats van zoete. De Crazy Orange melange van Flavor.Guru slaat de brug naar deze hartige toepassingen. Een samenstelling van kruiden en specerijen, zoals gember, rozemarijn en anijszaad, maakt het in combinatie met de gedroogde aromatische schil van de sinaasappel een hele interessante mix.

Hij laat zich makkelijk verwerken bij gerechten met bijvoorbeeld een mooi stukje witvis, Tiger Prawns, krab of kreeft. Het gaat ook heerlijk samen met eend, kip en lamsvlees, maar ook met bijvoorbeeld courgette en tomaten; pizza en pastagerechten.

Inhoud: 250 gram

Klik hier voor het recept: Crazy Orange Salmon Wrap Hast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »