Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Cedar wood papers 4 stuks

€9,95
Artikelnummer:: 3000367
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager

Cedar wood papers 4 stuks

Rosbief gegaard op ovenvelIngrediënten1 kg rosbief 1 eetlepel kruidenmosterd 75 g boter, in stukjes 1 ovenvel Bereiden Leg het ovenvel minimaal een half uur in water om te laten weken. Bestrooi het vlees met zout en peper, bestrijk het met mosterd, beleg het met stukjes boter en leg het vlees op het ovenvel in een braadpan of braadslee. Braad het vlees onafgedekt in 60 minuten medium in de op 160 °C voorverwarmde oven. Wikkel het vlees vervolgens in aluminiumfolie, laat het ca. 10 minuten staan en snijd de rosbief dan in plakken. Extra benodigd Aluminiumfolie Kerntemperatuur Bij gebruik van de bratometer moeten de volgende kerntemperaturen worden aangehouden: 48 °C voor saignant vlees, 52-54 °C voor medium en 55-60 °C voor doorgebakken vlees. Camembert van de CedarWood OvenPlank, omwikkeld met CedarWood OvenVellen Benodigdheden: CedarWood OvenPlank CedarWood OvenVel Ingredienten: (boeren)camembert of brie ½ mango 2 eetlepels vloeibare honing Fijngesneden thym Een handvol blauwe bessen Zwarte peper Gesneden stokbrood Leg de CedarWood OvenPlank en het CedarWood OvenVel minimaal 1 uur in water. Verwarm de oven voor op 180C. Meng de plankjes mango, blauwe bessen, honing, thijm en zwarte peper. Plaats de Camembert op de plank , snijd een kruis in de bovenkant van de kaas en drapeer de mix over de bovenkant van de kaas. Plaats de plank in de oven gedurende 15 minuten, totdat de kaas kleurt en en van binnen lekker zacht is. Laat de kaas nog 2 minuten staan om af te koelen. Serveer met gesneden stokbrood, een paar grote lepels en heel veel servetten! Zalm met een houten jasje Ingrediënten voor 2 personen Gedroogde pruimen zongedroogde tomaten +/- 2ons pompoenblokjes 2 uien 1 teen knoflook een klein chilipepertje olijfolie 2 zalmfilet met huid provinciale kruiden kaneelstokje 2 glaasjes port Benodigdheden 2 vellen cederhout Voorbereiding Leg de CedarWood OvenVellen ongeveer 30 min. in handwarm water. Zet er iets op zodat ze onderblijven. Zet de oven op 180 graden om voor te verwarmen. Bereidingswijze Doe een laag water in de pan en vervolgens een glaasje port. Het andere glas is voor jou. Kaneelstok, pruimen, pompoen, tomaten erin en aan de kookbrengen. 10 min. doorkoken en laten staan. De uien in ringen snijden, de knoflook snipperen, de peper klein breken. In een beetje olijfolie wokken. De inhoud van het pannetje in een zeef uit laten lekken, het vocht opvangen. De uien uit de wok op een bord schuiven. In de resterende olie de zalm snel aanbraden. Nu de vellen uit het water halen en afdrogen, de zalm op de vellen leggen en aanvullen met de groenten en de uienringen. Een stukje brood als stoppertje gebruiken. Een asperge of een stukje prei werkt ook. De vellen een half uur in de oven leggen. Terwijl de oven zijn werk doet de groenten en uienringen terug in de pan met het kookvocht en een lepeltje provinciale kruiden en verwarmen. Laat het vocht iets indikken of verdik het iets. Schuif de vellen dicht op een bord. Serveer de groente erbij. Perencake gemaakt in cakeblik met CedarWood OvenVellen 300 gram zelfrijzendbakmeel 4 eieren 200 gram suiker 200 gram boter 5 x Peren citroenrasp Schil de peren en halveer ze. Maak het cake beslag in een keukenmachine Vet het cakeblik goed in met boter. Knip een vel CedarWood in stroken en plaats deze langs de wanden van het cakeblik. Bedek de bodem van het bakblik met de halve peren. Giet hier de helft van het cakebeslag overheen. Maak een volgende laag peren en bedek met het cakebeslag Bak de cake in een oven in 60 min. op 170C gaar.



Hast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »