Nederlands Deutsch English Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

CDN Digitales Kernthermometer

Artikelnummer: DTQ450
Verfügbarkeit: Auf Lager

Met de CDN Digitaal Kernthermometer is het perfect braden en koken van vlees, vis of ovengerechten zo eenvoudig als het indrukken van een knop. Zet gewoon de thermometer aan en plaats de sonde in het vlees. De thermometer geeft op het digitale scherm de juiste informatie in grote getallen. De meter geeft tevens aan welke temperaturen aanbevolen zijn. Gebruik de knoppen om het product aan of uit te zetten of om van Fahrenheit naar Celsius te schakelen. De thermometer meet van -40 tot 230 °C. De thermometer is waterdicht en gemaakt van materialen. Inclusief batterijen (1.5V)

Het Amerikaanse merk CDN is al meer dan 30 jaar een leidinggevende leverancier van keukenaccessoires. Het innovatieve merk creëert producten uit liefde voor het kookvak en levert graag een bijdrage aan uw kookplezier. De specialisatie in metingsapparatuur zoals thermometers, timers en weegschalen zorgt voor een breed assortiment aan kwalitatieve producten. Het merk CDN is voor iedereen geschikt: voor beginnende koks tot ervaren chef-koks. Ook voor elke keuken biedt CDN leuke en stijlvolle producten. Kijk snel op de site van kookexpert voor een compleet overzicht voor het assortiment van CDN.

Specificaties:

Materiaal: RVS
Lengte: 12.7 cm
Waterdicht: Ja
Temperatuur: -40 tot 230 °C


Hast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »