Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Butcher BBQ Steak and Brisket Rub

Artikelnummer: 5000193
Verfügbarkeit: Auf Lager

We knew spices used for decades in Texas for brisket cooking couldn't be wrong. So with that in mind we utilized that along with a long time favorite for steaks and gently combined them for this great flavor. Use this on your long and slow cooks and also for the grilling.

ingredienten: Sugar,salt,garlic,onion,spices,lemon powder(corn syrup solids,natural flavors & BHA as an antioxident) no greater than 2% silicon dioxide added to prevent caking. (MSG&GLUTEN Free)

Inhoud: 12oz / 340 gram

 

Philly Cheese Steak Sandwich Sloppy Joe

[Smoked bacon and Garlic butter portobello]

 

 Ingrediënten:

500g entrecote (graan gevoerd)

Zout

Beef Explosion (Huddie Lee Stokes)

4 Italiaanse bollen (zacht)

50g roomboter

4 portobello’s

4 plakken gerookt ontbijtspek 

2 roma tomaten

2 bosui

1 rode ui

1/2 courgette

1/2 bak champignons

1/2 bak kastanje champignons

2 tenen knoflook

2 handen geraspte kaas

2 plakken cheddar

2 el mayonaise

 

Benodigdheden:

Bbq met deksel

Skillet

Keukenrol

Kleine kom

Kwast

Aluminiumfolie

Ovenschaal

Kernthermometer

 

Bereidingswijze:

Haal de entrecote een uur voor de bereiding uit de koelkast. Snij deze in 2 gelijke steaks, dep ze droog en zout ze aan beide zijden.

 Steek je bbq aan en stook haar naar 150-160C graden. Richt de bbq in op directe wijze.

 Snij 4 plakken van de rode ui

- Snij de resterende rode ui in stukjes

- Snij een teen knoflook in dunneplakjes.

- Bosui in stukjes van 1,5-2cm

- Tomaten en courgette in stukjes

- Halveer de kastanje- en de champignons

 

 Plaats de skillet op de bbq en bak het spek mooi krokant. Laat je spek uitlekken op wat keukenrol papier.

 Smoor in het resterende bakvet de gesneden groenten. Voeg een scheutje water toe en laat dit rustig pruttelen.

 Kruid je steaks met de Beef rub aan beide zijden.

 Smelt de roomboter. Snij de 2e teen knoflook fijn. Smeer de broodjes in met de boter. Voeg de knoflook toe aan de resterende boter, roer het even door en verdeel het over de 4 portobello’s.

 Richt de bbq nu zo in dat je een directe en een indirecte zone krijgt.

 Warm je broodjes op aan de indirecte zijde. Snij ze door en grill de binnenzijde aan de directe zijde. Dit zorgt ervoor dat je broodje wat steviger is en straks niet in elkaar zakt. 

 Voorzie de portobello’s nog van wat geraspte kaas en plaats ze op de indirecte zone samen met de plakken ui.

 Grill nu je steaks mooi op kleur kerntemperatuur rond de 45C graden.

 Laat ze 5-6 min rusten onder een aluminiumfolie hoedje!

Snij je steaks in plakjes (ja, ze zijn nog rood van binnen) en leg deze in de ovenschaal. Schep je gesmoorde groentemix erop, hierop de cheddar en daar weer bovenop de geraspte kaas.

 Plaats de ovenschaal op de indirecte zone en laat de kaas smelten. (De portobello’s en de ui mogen er vast af)

 Als de kaas gesmolten is dan.......is het tijd om te bouwen...

[zoals op de eerste foto]

 

Broodje (bovenkant)

Ui

Portobello

Spek

Philly Cheese Steak

1/2el Mayonaise

Broodje (onderkant)

 

Eet smakelijk!



Hast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »