Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Big Green Egg ConvEGGtor / Plate Setter MiniMax

Artikelnummer: BGE-116604
Verfügbarkeit: Auf Lager

NIEUWE MODEL 2018!

Wanneer je bij indirect koken, de ingrediënten aan de buitenkant van je rooster plaatst, krijgen ze meer directe warmte. dit komt door de openingen aan de zijkanten van de convEGGtor. met de nieuwe vorm van de convEGGtor zijn deze openingen kleiner en zorgt ervoor dat je gelijkmatiger kunt koken op een groter oppervlakte!

 

De keramische convEGGtor is een warmteschild dat er voor zorgt dat het voedsel niet in direct contact komt met de warmtebron. 

Doordat de warmte indirect is wordt het effect van een oven gecreëerd. Dit is een ideale bereidingsmethode voor alle ‘oven’-gerechten, het garen van delicate ingrediënten, garen op lage temperatuur en bij gebruik van de Dutch Oven. De convEGGtor is eventueel te combineren met de Flat Baking Stone waarop u het lekkerste brood en pizza’s met een authentieke krokante bodem bakt.

Beschikbaar voor alle modellen.

Bekijk recepten voor de Big Green EggHast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »