Big Green Egg ConvEGGtor / Plate Setter Mini

Artikelnummer:: BGEPST
Verfügbarkeit: Auf Lager

NIEUWE MODEL 2018!

Wanneer je bij indirect koken, de ingrediënten aan de buitenkant van je rooster plaatst, krijgen ze meer directe warmte. dit komt door de openingen aan de zijkanten van de convEGGtor. met de nieuwe vorm van de convEGGtor zijn deze openingen kleiner en zorgt ervoor dat je gelijkmatiger kunt koken op een groter oppervlakte!

 

De keramische convEGGtor is een warmteschild dat er voor zorgt dat het voedsel niet in direct contact komt met de warmtebron. 

Doordat de warmte indirect is wordt het effect van een oven gecreëerd. Dit is een ideale bereidingsmethode voor alle ‘oven’-gerechten, het garen van delicate ingrediënten, garen op lage temperatuur en bij gebruik van de Dutch Oven. De convEGGtor is eventueel te combineren met de Flat Baking Stone waarop u het lekkerste brood en pizza’s met een authentieke krokante bodem bakt.

Beschikbaar voor alle modellen.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbesseren. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen sehen Sie bitte unsere Datenschutz-Erklärung. »