Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

BBQ Guru.NL / Smoke House BBQ Steak&Roast Rub

Artikelnummer:: 5000505
Verfügbarkeit: Auf Lager

BBQ Guru.NL All / Smoke House BBQ All Purpose Steak&Roast Rub 300 gram


Smoked Bone-in Pork Loin

[met cheddar/mosterd saus]

 

 Ingrediënten:

1 varkensrack (in dit vb 6 beentjes)

Franky’s Pork Prank Rub

Grof zeezout

 

Voor de saus:

1 klontje roomboter

1 el olijfolie

1 rode ui (fijn)

1 grote teen knoflook (fijn)

1 el oregano

1,5 el mosterd (Dijon)

1 blokje bouillon (knoflook)

1 el dille (fijn)

50g cheddar (brunoise)

30g parmezaan (fijn)

1 kleine bosui (in ringen)

1 thee kop heet water

(Extra water)

1 hand pijnboompitten

 

Verder nog nodig:

Bbq met deksel

2 chunks kersen hout

Skillet

2e warmtebron

Kern thermometer

 

 Bereidingswijze:

Snij de vetlaag van je rack ligt in met een ruitmotief. Zorg er voor dat je niet door je verlaag heen gaat! Wrijf de vet zijde goed in met wat grof zeezout. Rub alle andere zijde met de Franky’s Rub. Laat de rub/zout nu een 30/60min zijn werk doen. 

 Steek je Q aan en richt deze in op indirecte wijze. De temperatuur waar we vandaag mee werken ligt op een 100/105C graden. Voeg het rookhout toe op het moment dat dat bij jou bbq het makkelijkste gaat.

 Steek de kern-thermometer in de rack, stel deze in op 65C graden. Plaats het vlees op de bbq en sluit het deksel. 

 Plaats de skillet op je warmtebron (2e bbq/rocket stove/gasstel/etc). Laat deze rustig op temperatuur komen. Klontje boter en olijfolie in de pan. Rustig laten smelten... voeg de rode ui, knoflook en oregano toe roer het rustig door elkaar. Als de ui zacht is mag de mosterd er in, roer dit opnieuw door elkaar. 

 Laat het bouillon blokje oplossen in de thee kop water en voeg dit toe. Roer dit rustig door elkaar. Verdeel de bosui, dille, cheddar blokjes en parmezaan over de skillet. Laat de kaas eerst smelten voor je het roert. 

(Voeg extra water toe om de saus niet droog te laten koken en om de juiste dikte te bepalen)

 Gril de pijnboompitten en laat ze afkoelen op een stukje keukenrol papier. 

 Laat het vlees nog 10min rusten voor je het aansnijd. 

 

 Eet smakelijk!

 Dit is een recept van:

Mark van der Kolk (BBQ&MORE)



Hast du Fragen zu diesem Produkt? Stell sie ganz einfach über den Chat oder per WhatsApp! Klick hier um WhatsApp sofort zu starten. Dies ist an Werktagen zwischen 9 und 17 Uhr möglich.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »