Zurück

  • An Wochentagen vor 16:00 Uhr bestellt, heute versandt!
  • Größtes Sortiment Europas
  • Kostenlose Nachzahlung mit Klarna

Black Friday Madness

Die letzte Chance auf Ihr bestes Angebot.

00Tage : 00Stunden : 00Minuten : 00Sekunden
Alle Angebote prüfen

Stoofpeertjes Dessert

Ingrediënten: 

  • 1 kg Giese wildeman peren
  • 1 kaneelstokje
  • 4 el bruine basterdsuiker
  • 1 fles rode wijn (Mucho Mas)
  • Vanille ijs
  • Kaneelijs
  • Karamel saus met zeezout
  • Kletskoppen
  • The Windmill BBQ Pan 

Stap 1: Schil de peertjes met een dunschiller en zorg ervoor dat je voorzichtig bent bij het steeltje, deze willen we behouden.

Stap 2: Doe de peertjes in de BBQ pan en voeg de bruine suiker, het stokje kaneel en de rode wijn toe. Laat die ca. 3 uur zachtjes stoven. (Je kan de peertjes ook een dag van te voren maken en koud serveren bij het dessert)

Stap 3: Leg met een ijslepel een bolletje vanille ijs en een bolletje kaneelijs op een bordje. Breek een kletskop door midden, verkruimel 1 helft en een hele kletskop en bestrooi het ijs en het bord hiermee.

Stap 4: Giet subtiel wat karamel saus met zeezout over de bolletjes ijs. Plaats de halve niet verkruimelde kletskop tussen de twee bolletjes ijs. Plaats hierachter de stoofpeer.

ENJOY!

Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »