Zurück

  • An Wochentagen vor 16:00 Uhr bestellt, heute versandt!
  • Größtes Sortiment Europas
  • Kostenlose Nachzahlung mit Klarna

Black Friday Madness

Die letzte Chance auf Ihr bestes Angebot.

00Tage : 00Stunden : 00Minuten : 00Sekunden
Alle Angebote prüfen

Rollade van buikspek

Ingrediënten: 

  • 2.5 kg buikspek zonder zwoerd
  • 75 g LetzQ Chicken Rub
  • 300 g gesroostere aubergine & rode paprika
  • Spread (delicatessewinkel)
  • 50 g geroosterde rode paprikareepjes 
  • 50 g geroosterde gele paprikareepjes 

Benodigde accessoires:

Stap 1: Go,Go,Go Fire Up The Q! Maak je bbq klaar voor indirecte garing tot 150 °C. met convEGGtor en daarop de druip pan °C.

Stap 2: Leg intussen het buikspek op de vetkant op je werkblad. Bestrooi de vleeskant met de helft van de LetzQ Chicken Rub. Bestrijk met de geroosterde aubergine & rode paprika spread en verdeel de rode en gele paprikareepjes over het vlees. Rol het buikspek op en bind met slagerstouw als een rollade op. Bestrooi de buitenkant van de rollade met de resterende rub.

Stap 3: Steek de spies van het spit door de rollade heen. Plaats de spitring in je kamado en schuif de motor op de motorsteun. Steek de spies in de motor en sluit de deksel van je kamado. Laat het spit ongeveer 2 uur draaien tot de rollade een kerntemperatuur van 70 °C of hoger heeft bereikt.

Stap 4: Haal de spies uit de kamado. Haal de rollade van de spies en snijd er mooie plakken van.

ENJOY!

Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »