Zurück

  • An Wochentagen vor 16:00 Uhr bestellt, heute versandt!
  • Größtes Sortiment Europas
  • Kostenlose Nachzahlung mit Klarna

Black Friday Madness

Die letzte Chance auf Ihr bestes Angebot.

00Tage : 00Stunden : 00Minuten : 00Sekunden
Alle Angebote prüfen

Kapsalon van de BBQ

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

 

Stap 1: Snij de procureur in dunne plakken van ongeveer 5 mm. dik.  Kruid ze ruim met de Woodpecker rub aan alle zijde en zet deze apart. Maak de uien schoon, maar laat ze zo heel mogelijk. Rijg 1 ui met de onderkant eerst op de spies, dan de gekruide plakken procureur en tot slot de 2e ui (bovenkant eerst). Sluit het geheel goed op met de spies-klemmen. 

Stap 2: Go,Go,Go, Fire Up The Q...! Maak je BBQ Klaar voor directe garing 130-150C. Houtskool aan de achterkant omhoog en een aluminium wegwerpbak aan de voorzijde. Plaats de Spit Ring op de Q, hang de Spit in de ring, zet de motor aan, sluit het deksel en laat de warmte zijn werk doen. 

Stap 3: Check ieder half uur of alles nog mooi draait en je temperatuur stabiel blijft.  

Stap 4: Na ongeveer 1,5 uur heeft het vlees al een mooie kleur gekregen. 

Stap 5: Je kunt nu dunne reepjes gaan snijden. (Zet hiervoor wel het spit stil). Herhaal de stappen: draaien - grillen - snijden tot je niet goed meer snijden kan. (Ivm de spit klemmen) grill het resterende vlees tot een minimale kerntemperatuur van 69-71C graden, maak gebruik van een Thermapen om dit correct en snel te kunnen meten.  Snij het resterende vlees klein en meng het met de rest van het vlees. 

Stap 6: Bak de friet en verdeel deze als ze klaar zijn (strooi er eventueel nog een beetje zout over). Verdeel het vlees over de friet, hierover de sla en strooi de kaas hier overheen. Plaats de ovenschaal in de BBQ om de kaas te laten smelten. Schep met een grote lepel/spatel een portie uit de schaal met the rose garden pineapple jalapeno!

ENJOY!

Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »