Gegrilde Varkenshaas
Ingrediënten :
Ingrediënten : Appel/uien compote
Bereidingswijze : Compote
Stap 1: Snij de appel en ui in kleine blokjes ,en de knoflook fijn.
Stap 2: Plaats de skillet op de Q en doe er een klontje boter er in.
Stap 3: Voeg nu de appel ui en knoflook toe .
Stap 4: Voeg nu de Appelsap, Azijn, Worcestersaus, Suiker en zout toe .
Stap 5: Roer dit rustig door totdat er een moes ontstaat en klaar is de compote .
Bereidingswijze: Varkenshaas
Stap 1: Leg de varkenshaas op de Q (direct).
Stap 2: Plaats nu de varkenshaas indirect op de Q tot een kerntemperatuur van 65c.
Stap 3: Haal de varkenshaas van de Q , en wikkel hem in de aluminiumfolie om te laten rusten (ongeveer 10 minuten).
Stap 4: Snij de varkenshaas in medaillons en serveer hem met de compote.
ENJOY