Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

The Hungarian Goulash Soep

The Hungarian - GOULASH SOEP

Ingrediënten:

  • 500 Gram riblappen
  • 1 Eetlepel bloem
  • Klein blikje tomatenpuree
  • 3 Paprika’s
  • 2 Uien
  • 250 Gram champignons
  • 1 Wortel
  • 2 Aardappels
  • The Hungarian kruiden

Stap 1: Snij alle groente in stukjes.

Stap 2: Snij het vlees in blokjes en bestrooi deze met de bloem.

Stap 3: Doe de olie in de pan en bak het vlees hier in, voeg de tomatenpuree en de ui toe.

Stap 4: voeg de “HUNGARIAN” kruiden toe en blus het geheel met water af. laat het sudderen voor circa 1/5 uur.

Stap 5: Voeg de rest van de groente toe en eventueel extra water tot alles onder het vocht staat.

Stap 6: Laat het geheel 30 minuten rustig doorkoken, en voeg eventueel nog wat water toe tot de gewenste dikte.

Stap 7: Serveer de soep eventueel met een stokbroodje 

ENJOY 

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »