Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Texas Burger Jalapeño/Cheddar & Mango Salsa

Texas Burger Jalapeño/cheddar & Mango Salsa 

Ingrediënten: (voor 4 personen) 

  • 4 Texas burgers 
  • 4 Meergranen bollen (afgebakken)
  • 4 Plakken bacon
  • 4 Plakken cheddar kaas
  • Southern Dutch A Touch of Sweet BBQ Rub
  • 1 Rijpe mango
  • 1 Grote rode ui
  • 1 Bosui
  • Gemengde sla
  • Gefrituurde uitjes
  • Peterselie
  • Bieslook
  • Olijfolie
  • Mayonaise
  • The Rose Garden : Roses are Red BBQ saus

Benodigdheden:

  • BBQ met deksel
  • Platte spatel
  • Vuur&Rook Glace Kwast

Stap 1: Go Go Go, Fire Up The Q. Steek je BBQ aan en stook deze op naar +/-150C graden. Zorg voor een opstelling met zowel een directe als indirecte zone. 

Stap 2: Bak de spek krokant aan beide kanten, leg ze nog even op de indirecte zone en betrooi ze met rub.

Stap 3: Maak de mango schoon en snij deze in kleine blokjes en doe ze in een kom.Snij de bosui in hele dunne ringetjes. Maak de rode ui schoon en snij uit het midden 3 mooie plakken. Haal de buitenste 4 ringen er af en leg ze apart. De rest van de ui mag fijn gehakt worden en samen met de bosui bij de mango. Voeg aan dit mengsel nog 1,5 eetlepel peterselie, 2 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel rub toe en meng dit.

Stap 4: Hak het uitgebakken spek fijn en meng dit met een gelijke hoeveelheid gefrituurde uitjes en 1 a 2 eetlepel bieslook.

Stap 5: Snij je burger bollen open grill ze even kort aan op je Q. Smeer ze hier na in met mayonaise.

Stap 6: Grill de burgers en laat de cheddar kaas smelten op de indirecte zone. 

Van onder naar boven :

  • Onderkant broodje
  • Mayonaise
  • Burger met cheddar kaas
  • BBQ Saus
  • Rode uien ringen
  • Spek/Ui mix
  • Mango salsa
  • Mayonaise
  • Bovenkant burger broodje

Enjoy!

 

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »