Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

Smokey Chicken Burger

Smokey Chicken Burger

Ingrediënten :

  • Kippendijen
  • All Purpose Rub Spijs van Gijs
  • Vuur Saus Spijs van Gijs
  • Plakjes spek

Stap 1: Leg de kippendijen op een plank en bestrooi deze met de rub . 12/5 gram per kilo.

Stap 2: Go,Go,Go, Fire Up The Q! Maak je BBQ klaar voor indirecte garing (110c)

Stap 3: Bak de spek lekker knapperig.

Stap 4: Leg de kippendijen op de Q tot een kerntemperatuur van minimaal 73 graden.

Stap 5: Pak een bolletje en leg de spek er op, daar boven op de kippendij en een flinke scheut Sauce! 

ENJOY ​

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »