Deutsch English Nederlands Versandkosten Niederlande, Belgien und Deutschland bis 25 Kilo: € 6,75 - Andere Länder, hier klicken!

DanBras Sateh

Benodigdheden:

  • 500 gram Kipdijen
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 eetlepels ketjap manis
  • 1,5 eetlepels Goela Djawa of ter vervanging bruine suiker
  • 2 theelepels Ketoembar
  • 1 eetlepel Djinten
  • ½ theelepel zwarte peper
  • Scheutje sesamolie
  • Scheutje citroensap
  • Scewers
  • Latex handschoenen

Stap 1: Verwijder de pezen en ander ongewenste stukjes van de kipdij, maar laat de witte vetrandjes zitten (vet =smaak & malsheid).

Stap 2: Snij de kipdijen in kleine stukjes

Stap 3: Meng alle ingredienten om de marinade te maken, en die deze in een afsluitbare zak met de kipdijen. Laat dit 24 uur intrekken.

Stap 4: Rijg na 48 uur de dijen op de scewers.

Stap 5: Grill deze stokjes Direct, of gaar ze indirect en grill kort af.

ENJOY!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »